Basisinformatie
Bedrijfsnaam:
Henan Santo Crane Co.,Ltd.
Type Business:
Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Merken:
SANTO
Aantal werknemers:
600~650 mensen
Jaarlijkse omzet:
US$ 5,000,000 - US$ 7,000,000
Opgericht Jaar:
1984
Export pct:
90% - 100%
Fabrieksinformatie
Grote Markt:
Wereldwijd
Beschrijving bedrijf
Met meer dan 33 jaar die ervaring vervaardigen, is SANTOCRANES een specialist in het verstrekken van kranen voor etc. het opheffen, het vervoeren, ladings of het leegmaken materialen in fabrieken, zeehavens, logistiek, pakhuis geweest. Wij streven altijd naar het verminderen van uw personeelskost, kosten van de workshopbouw, en hoogst het verbeteren van de het werk efficiency. Wij werken nauw met cliënten samen om hun productieprocessen te verbeteren, die oplossingen verstrekken die geïntegreerd technisch als economisch, en geoptimaliseerd zijn duurzaam, zowel.

 

De industrieëntoepassing:


Het dienen van vele soorten de industrieën heeft SANTOCRANES een brede lijst van ervaringen gegeven.

● Productie

● Elektrische centrale

● Windenergie

● Gieterijen

● Voedsel en drank

● Het plastic Injectie Vormen

● Matrijzenafgietsel

● Hydromacht

● Verpakking/Druk

● Staalfabriek

● Document

● Chemisch product

● Geneesmiddel

● Rubber

● Haven


● Glas

● Landbouw

● Automobiel

● Waterbehandeling

● Ruimte

● Beton/Cement/Bouw

● Militair/Overheid

● Werktuigmachine

● Mijnbouw

Het Chemische product van ● Petro

● Staaldistributie

● Aluminiumuitdrijving

● Vervoer en het Verschepen

● Het galvaniseren

● Materiaalinstallatie/Onderhoud

 

De Kraanco. van Henansanto, Ltd bepaalt van in Xinxiang-stad de plaats die de kraangeboortestad in China is. Ons handelsmerk is „Santo-kraan“, en het de verrichtingsprincipe van ons bedrijf is „liet de Ontspannen Wereld“. Het werkingsgebied van levering behandelt de volledige waaier van R&D, het raadplegen, haalbaarheidsstudies, ontwerp, techniek, productie, het verschepen, installatie, opleidend en na de verkoopdiensten. De nieuwe high-tech luchtkraan, het elektrische hijstoestel, de brugkraan, de havenkraan, de vrachtwagenkraan, de elektrische kruk, de schaar opheffende lijst, het lucht het werkplatform, de ladingslift, en de kraantoebehoren, elk van onze heftoestellen en onze innovatie worden gebouwd op basis van veiligheid van gebruikers. Onze installatie bezit meer dan dertig jaar vervaardigend ervaring aangezien 1984, en tijdens de overgegaane dertig jaar, wij een indrukwekkend spoorverslag van goede prestaties, betrouwbaarheid en levering van hoogte - de kwaliteitskranen en diensten aan onze cliënten hebben opgebouwd. Onze verplichting aan Veiligheid, Rendabele Kwaliteit, op tijd levering heeft het bedrijf sterker en sterker toelaten om te groeien. Wij hebben de certificaten van ISO9001, van ISO14001, van OHSAS18000, TUV en Ce-tijdens de afgelopen jaren bereikt.

 

Henan Santo Crane Co.,Ltd.

 

Onze producten worden wijd gebruikt in energie, metallurgie, vervoer, zware machines, Kernenergie, waterkracht, luchtvaart en militaire projecten een reeks van milieuvriendelijke machines. Alle producten kunnen als uw vraag worden aangepast. Wij hechten belang aan de ontwikkeling van markten overzee, hebben wij bouwstijl goede zakelijke relaties met globale bedrijven. Wij zijn globaal de marktleiders in China en een aangewezen merk.

 

Onze voordelen:


1. De fabriek vestigt binnen -- 1984. Met meer dan 30 van de vervaardigingsjaar ervaring, zijn wij professioneel. 2. Fabrieksgebied -- 510000m2. De grote productiecapaciteit, hulpklant verbetert de de tijd en besparing van de fabrieksbouw meer kosten. 3. Het uitvoeren naar meer dan 90 landen. De rijke het uitvoeren ervaring maakt ons de betere uitvoerende dienst verlenen, en onze klant helpen meer problemen tijdens elke stap vermijden. 4. De rijke ervaring werkt met de verschillende toepassingsindustrie samen -- wij kunnen verstrekken de redelijkere suggestie tijdens het proces van oplossingen bevestigt. Help onze klant een beste materiaal van geldprestaties krijgen. 5. 2 jaar garantie, geen zorg over de naverkoopdienst. 6. Verstrek installatie Overzee. De kraan ervoor zorgen kan beter voor het werken onderhouden.

7. Het geavanceerde verwerkingsmateriaal en bezit strikte kwaliteitsbewaking systemA. Om een hoogte te verzekeren - kwaliteitskraan voor onze cliënten.

 

Nadruk op de voordelen voor onze klanten – hoge veiligheid, maximumbetrouwbaarheid en uitstekende prestaties


Kwaliteit, de dienst en klanten de tevredenheid is daar elke dag waar zij behoren: Bij zeer hoogste! Aangezien een fabrikant van het liftmateriaal met meer dan 32 jaar ervaart, heeft SANTOCRANES opstelling een perfect verkoopnetwerk en van de naverkoopdienst systeem. Wij hebben 42 afdelingschefs en 10 ingenieurs vooral voor het uitvoeren van zaken. Wij geloven met onze rijke ervaring, kunnen wij u verstrekken het professionele een oplossing steunen en de tevreden dienst. Er bedragen vele goede redenen voor kwaliteit en de dienst SANTOCRANES. De twee belangrijkste: Onze gekwalificeerde werknemers en vele jaren van bekwaamheid in kraansystemen zijn stevige waarborgen op elk moment voor de optimale dienst.

Wij kennen de wensen en de behoeften van onze klanten en leiden dienovereenkomstig constant onze inspanningen. Concentreren zich op de klant is ook duidelijk zichtbaar in onze verrichtingen van dag tot dag. Onze eerste zorg is maximumbeschikbaarheid van de kraansystemen. Onze heftoestelberoeps helpen u fouten en onderbrekingen door gericht preventief onderhoud verminderen.

1.Pre-verkoop de diensten

a: Ontwerp aangepast project voor cliënten.

B: Ontwerp en manufctureproducten volgens cliënten speciaal vereiste.

c: Trein technisch personeel voor cliënten.

2.Services tijdens de verkoop

a: Hulpcliënten om redelijke vrachtvervoerders voor levering te vinden.

B: Hulpcliënten om het oplossen van plannen te trekken.

3. de naverkoopdiensten

a: Sta cliënten bij om voor de bouwregeling voorbereidingen te treffen.

B: Installeer en zuiver materiaal.

c: Leid de eerste-lijnexploitanten op.

D: Onderzoek materiaal.

e: Neem initiatief om de problemen onmiddellijk te elimineren.

F: Verstrek het techical ruilen.

 

Henan Santo Crane Co.,Ltd.

 

Het allen komt neer over uw succes, dat is waarom er kranen voor elk doel – allen ontworpen voor met lange levensuur bij maximumefficiency zijn. Zij geven u niet alleen de meeste capaciteit voor het gewicht, maar ook de snelheid, de flexibiliteit en de precisie om taaist van taken te leiden. En zij maken geen compromissen op veiligheid of kwaliteit. Wij worden toegewijd aan onophoudelijk het vinden van nieuwe manieren om onze producten en diensten te verbeteren om klanten aan behoeften beter te voldoen. Wij bieden oplossingen voor verschillende situaties aan. Wij geloven SANTOCRANES uw betrouwbare partner in China zal zijn om uw bedrijfsuitdaging te ontmoeten en uw het opheffen problemen op te lossen.

 

Onze belofte 1. op tijd levertijd 2.Competitive prijs met beste kwaliteit 3.Provide douaneontwerp volgens klantenverzoek 4,12 van de productmaanden garantie 5,24 u bij de telefoondienst 6.After de verkoopdienst: Gewaarborgde vervangstukken de dienst, absoluut snel en efficiënte bekwaam om in realtime op de behoefte van de klant te antwoorden.

 

Wij houden nooit op luister - wij houden nooit op lerend - wij nooit ophouden vernieuwend
Certificaat
Standaard: CE, ISO, TUV Scope / Range: LD, QD, CXTD, CXTS, LH, MH, MG
Standaard: CE Aantal: IT031018ST161110 Uitgiftedatum: 2016-11-10 Vervaldatum: 2021-11-09 Scope / Range: MQ Portal Crane Uitgegeven door: ISET
Wij moeten hier de hele dag helpen, elke dag.
Geef ons een vraag bij
0086-373-6389969
Thuis
Alle producten
Ongeveer ons
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Veranderingstaal